Wednesday, March 9, 2016

FIKIR DULU SEBELUM MENGAMBIL PLAN TAKAFUL

Bila prospek/client compare faedah takaful yang mereka dapat dari ejen syarikat lain dengan konsultan MAA, janganlah pula ejen syarikat lain menfitnah kononnya MAA ni syarikat tak kukuh lah sebab kena jual pada Zurich, kononnya bayar murah macam MAA nanti susah dapat claim lah.
Jangan kerana tak dapat nak lawan faedah hebat dan caruman murah yang MAA beri, macam macam fitnah palsu anda tabur. Walhal ini bab kebajikan dan masa depan client. Jumlah coverage besar pada caruman yang murah, yang akan bantu perancangan kewangan client
Kalau nak faedah takaful sehebat MAA, meh hijrah ke MAA. Lagipun kami buat 100% Takaful je. Tak campur aduk konvensional sekali.



Nota: Penyerahan Hibah Kepada WARIS berjumlah RM132k!!