KENALI SAYA | EJEN MAA TAKAFUL

Salam,
Buat Pengunjung website: gotakaful.com yang saya amat hargai dan alu-alukan,
 Takaful dan Insuran Terbaik dari MAA Takaful
Ejen Takaful MAA Sepenuh Masa |PERCUMA quotation Medical Card Family Terbaik dan Income Protection Plan aktif di Cheras, Shah Alam, Bangi, Serdang, Seri Kembangan, Kinrara, Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Salak Tinggi

Nama saya,Mohd Khairuddin Bin Mustaffa merupakan Ejen Takaful MAA sepenuh masa yang bernaung dibawah Syarikat MAA Takaful Berhad.
Saya akan terangkan kenapa saya boleh terlibat dalam bidang TAKAFUL dan kenapa saya memilih MAA Takaful sebagai platform perkongsian saya.
KENAPA TAKAFUL?
Kisah saya bermula bila saya dapati kebanyakan ejen takaful dan insurance ini banyak tidak mendedahkan fakta sebenar dari segi teknikal terutama sekali medical card dan life insurance dan saya juga mempunyai banyak komitment akibat kegagalan dalam business yang diceburi.
Saya mencari alternatif untuk memindahkan risiko jika berlaku apa-apa terhadap diri  saya dan menjumpai takaful adalah medium TERBAIK dalam pengurusan RISIKO hutang dan kesihatan.  WOW. Saya rasa menjadi tanggungjawab saya untuk menyebarkan TAKAFUL supaya semua orang tidak perlu risau jika ada masalah yang berlaku kepada diri dan tidak menyusahkan orang lain.
Hidup mempunyai pasang surut dan 5 perkara sebelum 5 perkara tersebut amat BENAR. Pada saya setiap orang perlu mempunyai TAKAFUL sama ada sebagai pengganti gaji, hibah ataupun WAKAF sebagai saham akhirat.  Janganlah kita tiada tapi masih berhutang dengan orang lain.. AMBIL TAKAFUL sebagai penyelesaian dan kembali menguruskan risiko anda.
KENAPA MAA TAKAFUL?
Saya memilih MAA Takaful disebabkan oleh saya JATUH CINTA terhadap plan yang ditawarkan.. Plan yang ditawarkan adalah LEBIH BAIK dan  setanding dengan pelan syarikat lain TETAPI kurang dipromosikan oleh ejen takaful. Saya sendiri baru mengetahui setelah mendalami ilmu berkenaan takaful.  Bukan perkara yang senang untuk membuat keputusan tentang syarikat takaful yang ingin saya ceburi tetapi setelah FAHAM dan MEMBANDINGKAN produk/policy saya YAKIN policy MAA Takaful lebih bermanafaat dan VALUE FOR MONEY.
Saya berazam agar dapat menyampaikan kebaikan POLISI dari MAA TAKAFUL ini kepada semua orang dan saya memilih medium internet dengan website: gotakaful.com sebagai wadah saya untuk berkongsi dan agar semua orang dapat membaca dan menghayati apa yang akan saya kongsikan tentang Takaful amnya dan Takaful MAA khasnya.
OBJEKTIF SAYA di gotakaful.com
  1. Memastikan setiap keluarga di Malaysia SEDAR dan mempunyai PELAN TAKAFUL TERBAIK.
  2. Memastikan setiap pelanggang mendapat NASIHAT yang betul dan terbaik dalam memiliki pelan Takaful Hayat(Life Insurance) dan pelan Medical Card (Smart Medic 200 or Medica 2015).
  3. Memastikan SUAMI akan mewarisi HARTA  yang diHIBAHkan kepada isteri-isteri dan anak- anak agar tidak hidup meminta-minta di kemudian hari.
  4. Memastikan para wanita dan juga isteri-isteri mempunyai dana yang mencukupi dari segi kewangan bila ditakdirkan mengidap 46 jenis penyakit kritikal  dan juga hilang upaya kekal(TPD).
  5. Memastikan setiap orang ISLAM bebas DARI BEBANAN HUTANG apabila menigggal dunia dengan perkongsian RISIKO dengan TAKAFUL (PALING PENTING).
Sila hubungi SEKARANG untuk melindungi ANDA dan KELUARGA TERSAYANG dengan TAKAFUL.
Hotline 24/7:
013.6000.101
013.6000.101
013.6000.101
(Sila Call/WhatsApp)
MOHD KHAIRUDDIN BIN MUSTAFFA
FULL TIME & DEDICATED TAKAFUL AGENT
Add saya di Facebook: Khairuddin GoTakaful (Sila Klik)
Website: www.gotakaful.com (Sila Klik)
Blogspot: http://0136000101.blogspot.my (Sila Klik)

No comments:

Post a Comment